

Choose Success. Choose Fusion.

St. Louis Regional User Group Meeting March 1st 2018 Agenda

Kindly hosted by: Worldwide Technologies, 1 World Wide Way, Maryland Heights, MO 63146

| 8.45am | Breakfast | |
|---------|--|--|
| 9.00am | Welcome and Introductions Regional User Group Advisory Committee (15 mins) | |
| 9.15am | Show and Tell: BCM Innovators Exchange Attendees are encouraged to <u>share experiences and bring content</u> to this session. Designed to promote thought leadership and innovation in BCM. This is your opportunity to share best practices, creative concepts and solutions, leading edge ideas, relevant topics and industry news. (60 mins) | |
| 10.15am | Networking Break (15 mins) | |
| 10.30am | Lightning Experience and Spring Release 2018 Demos Katie Robilotta, Fusion Risk Management (60 mins) | |
| 11.30am | Lunch (30 mins) | |
| 12.00pm | Continuity: Utilizing the Fusion Framework System to build a continuity program at Washington University Brandon Robbins, Business Continuity Program Manager, Washington University (20 mins) | |
| 12.20pm | Implementation of the Fusion Framework System - Key Learnings Jason H Hetzler, IS Supervisor - Infrastructure, Blessing Hospital (20 mins) | |
| 12.40pm | Product Tips & Tricks: Ask the Expert! Attendees are encouraged to share product experiences and bring technical questions to this session. Ryan Peifer, Fusion Risk Management (45 mins) | |
| 1.25pm | Planning Discussion for Next Meeting Regional User Group Advisory Committee (5 mins) | |
| 1.30pm | Closing Comments | |



Choose Success. Choose Fusion.

St. Louis Regional User Group Meeting March 1st 2018 Additional Information

Advisory Committee Members:

- John Steffen, Charter Communications
- Shawnee McDonough, Monsanto
- Loring Thomason, RGA Reinsurance

Meeting Location:

Meeting will be held at Worldwide Technologies, 1 World Wide Way, Maryland Heights, MO 63146

Breakfast and Lunch:

Breakfast and lunch are provided at no cost to attendees.

What to bring with you:

We encourage each attendee to bring some content with them to share with the group:

- 1. An accomplishment in your program that you are extremely proud of:
 - a. a new process you designed to become more efficient;
 - b. a new capability you developed on the Fusion Framework System;
 - c. a solution to a challenge you were faced with.
- 2. A problem or challenge you are facing or struggling to resolve:
 - a. specific to your program;
 - b. specific to your organization or industry;
 - c. specific to your implementation of the Fusion Framework System.

Meeting Format:

All attendees are invited to stay for additional networking opportunities with Fusion users and further discussions with the Fusion staff.

2018 Future Meeting Schedule:

| 6/7/2018 | Monsanto |
|-----------|-----------------------|
| 9/6/2018 | Express Scripts |
| 12/6/2018 | Washington University |